Informatie

Zélf rijden

Met een daghuur van één van onze Lovebugs mag je zelf zo’n vet cool VW busje besturen! Hoe leuk is dat?! Nou… zo leuk dat wij de 100% Big Smile garantie durven te geven!

Tip-top

Onze Type 2, ofwel T2, ofwel Panoramabusjes, bevinden zich elk in tiptop picobello staat en staan glimmend, glanzend en brandschoon klaar om jullie een onvergetelijk belevenis te bezorgen. Dit zijn de mooiste bussen die er te huur zijn.

WA verzekerd

Wij verhuren eersteklas volkswagenbusjes en dat willen we graag zo houden. Onze Lovebugs zijn WA + Inzittenden verzekerd. Voor iedere huur geldt een borg, die je uiteraard terugkrijgt bij (onbeschadigde) inlevering. Om nog lang van onze Lovebugs te kunnen genieten vragen we dus; Wees zuinig op het gehuurde, rij voorzichtig, Love and Peace!

Gebracht & Gehaald service

De standplaats van onze Lovebugs is Ommen. Bij elke huur buiten een straal van 50 kilometer van Ommen (Overijssel) worden onze bussen per aanhanger afgeleverd en opgehaald tegen een kleine onkostenvergoeding, op de door jullie gewenste tijden en plaatsen. No worries dus!

Customizing

Nog meer wensen? Een bank eruit, of een vintage kofferset erop? We denken graag mee, our ride is your pride!